PDI

Recursos Pissarra Digital Interactiva

Què és Alexandria?
Alexandria és una biblioteca de recursos desenvolupada pel Departament d'Educació que permet pujar alguns tipus de materials educatius digitals, com ara cursos Moodle, per facilitar la seva posterior localització i intercanvi. L'accés als recursos d'aquesta biblioteca és obert i, per tant, qualsevol pot visualitzar-los i descarregar-los . Ara bé, per valorar els materials existents o bé, fins i tot, per compartir recursos nous és necessari disposar de nom d'usuari/ària i contrasenya de la XTEC.

És important llegir les condicions d'ús abans d'utilitzar aquest servei perquè l'accés a aquest espai porta implícita la seva acceptació.


Exemples de materials 
http://alexandria.xtec.cat/mod/data/view.php?d=4&rid=61
 APRENEM ELS NOMBRES
Proposta adreçada a alumnes de P4 i P5 en que es treballen els nombres del 0 al 9, amb activitats de reconeixement de la grafia, d’escriptura, comptar elements, etc. L’autora és del Col·legi Santa Caterina de Siena de Barcelona
Aquest recurs elaborat amb el programa Smart Notebook, és un projecte de final del curs D206. Ús metodològic de la pissarra digital, en la seva primera edició (2008-2009).


Enllaç a materials per a PDI (en castellà)

http://recursostic-cole.blogspot.com/search/label/PDI
La pissarra digital interactiva està resultant una eina molt útil en la tasca diària a l'aula. No hi ha dubte que és un avantatge respecte als recursos que hem fet servir fins ara, el seu ús és molt senzill i intuïtiu, l'èxit està gairebé assegurat. En aquest espai podeu trobar informacions i recursos útils per a la PDI.

http://www.xtec.cat/recursos/tec_inf/pissarres_digitals.htm